Vali Yemlihalıoğlu, iş kazası yaşanan viyadük çalışmalarını inceledi

Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, viyadük çalışmaları esnasında iş kazası yaşanan Erzurum yolu üzerindeki Narlık mevkiinde incelemelerde bulundu. <

  Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu , viyadük çalışmaları esnasında iş kazası yaşanan Erzurum yolu üzerindeki Narlık mevkiinde incelemelerde bulundu .

Artvin ' de önceki gün Çoruh Nehri üzerinde yapılacak barajlar nedeniyle yapımı devam eden Erzurum karayolu inşaatında meydana gelen iş kazasında 1 kişi ölürken 4 kişi de yaralandı . Olayın yaşandığı yerde incelemelerde bulunan Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu , yetkililerden bilgi aldı . Olayın kaza veya ihmal olup olmadığı ile ilgili talimat vererek araştırılmasını isteyen Vali Yemlihalıoğlu , daha sonra işçilerle bir araya gelerek başsağlığı diledi . Bir süre işçilerle sohbet eden Vali Yemlihalıoğlu , ihmali olanlar varsa mutlaka cezalandırılacağının altını çizdi .

Vali Yemlihalıoğlu ' na incelemelerinde İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Erdem , Yusufeli Kaymakamı Emre Nebioğlu , İl Emniyet Müdürü Muhsin Armağan ve DSİ . 26 . Bölge Müdürü Sezai Sucu da eşlik etti .

Kaza , Narlık mevkii yol güzergâhında bulunan viyadük ayağında demir bağlayan işçilerin , bağlamış oldukları demirlerin çalışma esnasında üzerlerine devrilmesi sonucu meydana gelmiş , Hüseyin Tekeboğan ( 24 ) olay yerinde hayatını kaybederken , İsmail Erdemli , Hüseyin Doğan , Mustafa Açıkgöz ile Halil Çiftçi ise yaralanmıştı .