Orduspor 30 Haziranda kampı başlatıyor

Orduspor 30 Haziran'da Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde biraraya gelerek kamp programını başlatacak. 30 Haziran'da sağlık kontrolünden geçecek olan

  Orduspor 30 Haziran ' da Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri ' nde biraraya gelerek kamp programını başlatacak . 30 Haziran ' da sağlık kontrolünden geçecek olan oyuncular , 1 Temmuz ' da ise Ordu ' da kampa girecek . 11 Temmuz ' a kadar Ordu ' da olacak olan takım 11 Temmuz ' da ise Bolu ' da kampa girecek .

2010-2011 sezonuna iki ayrı etap halinde hazırlanacak olan Orduspor sezona Bolu ' da start verecek . Mor beyazlı futbolcular 12 gün sürecek olan birinci etap hazırlıkları 11 Temmuz ' da başlayacak ve 3 günlük iznin ardından ikinci etap hazırlıklarına yine Bolu ' da devam edecek .

Kamp çalışmaları kapsamında 8 hazırlık maçı oynayacak olan Orduspor 15 Ağustos ' ta yeni sezonun resmi açılışını yapacak .

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen , 4 yabancı oyuncuyu takımlarına katacaklarını söyleyerek , " Kamp programı dahilinde oyuncuları deneyeceğiz . Beğenilen oyuncuları takıma dahil edeceğiz . 30 Haziran ' da Kamp programımız Ordu ' da başlayacak . " dedi .