Minik Öğrencilerin Sahnedeki Performansı Göz Doldurdu

Siirt Saraçoğlu Çocuk Yuvası ve Çocuk Evleri'nde koruma altında bulunan çocuklar, yıl sonu etkinliğindeki gösterileri ile izleyenlerin beğenisini kazandı.

  Saraçoğlu Çocuk Yuvası ve Çocuk Evleri ' nin yıl sonu etkinliği Kültür Merkezi ' nde gerçekleştirildi . Minik çocukların okudukları şiirler , oynadıkları skeçler ve halk oyunları davetliler tarafından beğeniyle izlendi . Programa eşi Gülsüm Çolak ile katılan Vali Musa Çolak , " Saraçoğlu Çocuk Yuvası ve Çocuk Evlerimiz ' de barınan çocuklarımızın hazırlamış olduğu bu etkinlik , çocuklarımızın aynı zamanda bedensel ve zihinsel gelişimlerine de katkı yapacak ve sağlıklı gelişmelerini sağlayacaktır " dedi .
Çeşitli nedenlerle kimsesiz kalan çocukların sevgiye ve ilgiye daha fazla ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Vali Çolak , " Geçen hafta açılışını yaptığım üç çocuk evi ile sıcak aile ortamına kavuşan çocukların mutluluğunu paylaşmıştım . Bu gece ise minik öğrencilerimizin yeteneklerini yine beğeniyle izledim . Kendilerine fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini bize gösterdiler . Bu çocuklar bize emanettirler . Bu emanetleri en iyi şekilde yetiştirmek için çeşitli projeler yürütüyoruz . Ben ve eşim bu sevimli
çocuklarımızla sevgimizi paylaşmaya geldik " diye konuştu .