Gençlerbirliği'ne 19 yaşında Arnavut

Turkcell Süper Lig ekibi Gençlerbirliği, 19 yaşındaki Arnavut forvet Bekim Balaj'ı kadrosuna kattı.

  Turkcell Süper Lig ekibi Gençlerbirliği , 19 yaşındaki Arnavut forvet Bekim Balaj ' ı kadrosuna kattı . Gençlerbirliği , Arnavutluk ' un Vllaznia takımında forma giyen Bekim Balaj ile dört yıllık sözleşme imzaladı .

Balaj , Beştepe İlhan Cavcav tesislerindeki imza töreninde yaptığı açıklamada , " kendimi çok iyi hissediyorum . Buraya geldiğim için çok mutluyum . Başarılı olmak istiyorum . Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim " dedi .

Arnvutluk U19 milli takımında forma giyen 19 yaşındak hücum oyuncusu , " gittiği ülkede herkes kendisini temsil eder . Ben elimden geldiği kadar mücadele edeceğim " dedi .

Balaj hakkında açıklamalarda bulunan yönetim kurulu üyesi Halil Erkman , " Arnavutluk ' un en iyi genç oyuncususu seçilen Balaj ' ı renklerimize bağlıyoruz " diye konuştu .

CNN Türk