Gençlerbirliği Genel Menajeri Onuk: Futbolcularımızı satmayı düşünmüyoruz

Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk, oyuncularıyla ilgili basında çıkan transfer haberlerinin doğru olmadığını söyledi.

Onuk, transfer dedikodula

  Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk , oyuncularıyla ilgili basında çıkan transfer haberlerinin doğru olmadığını söyledi .

Onuk , transfer dedikodularıyla ilgili yaptığı açıklamada , " Biz geleceğin Gençlerbirliği ' nin hesapları peşindeyken , elimizdeki genç yetenekleri de satmayı asla düşünmedik . Mustafa Pektemek , Labinot Harbuzi , Mahmut Boz gibi oyuncularımızla ilgili basında çıkan transfer haberleri gerçeği yansıtmamaktadır . " dedi .

Transfer döneminde şu ana kadar 8-9 oyuncuyu takıma kazandırdıklarını hatırlatan Onuk , sözlerine şöyle devam etti ;

" Başkanımız , ben ve herkes söylüyor , oyuncu satmak gibi niyetimiz olsa bu kadar transfer yapmayız . Bizim hedefimiz birkaç yıl içinde çok üst düzey takım haline gelmek . Tabi ki bir anda bunların hepsi olmayacak . Hem kulübün , hem de teknik ekibin bilgileri doğrultusunda hızlı bir çalışma yaptık . Transferimizin yüzde 90 ' ını nisan ayının ortasında bitirmiştik . Bir tek Boşnak futbolcu Zec ' in transferinde sıkıntı yaşadık . Bizim için bonservis bedeli yüksek bir oyuncuydu . Almak için çaba sarf etmemiz gerekiyordu . Ufak , tefek pürüzleri aşmak uzun bir süre aldı , ama neticesinde arzuladığımız transferleri yaptık . Yeni 8-9 oyuncu aldık . Bu kadar oyuncu transfer ederken , teknik direktörün raporu yönünde gidecek arkadaşlar da kulüpten gitti . ' '

Ligi heyecanla beklediklerini anlatan Cem Onuk , " Biz de takımımızı merak ediyoruz . Çünkü şu anda yarısı değişmiş bir ekip var . Biz geleceğin Gençlerbirliği ' nin hesapları peşindeyken elimizdeki genç yetenekleri de satmayı asla düşünmedik . Biz de bu gelişmeleri hayretle izliyoruz . ' ' dedi .