Futbolcu Youla Görüldüğü Yerde Yakalanacak

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a basın yoluyla hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Gineli futbolcu Souleymane Youla hakkında mahkeme tarafından yakalama emri çıkarıldı.

  Eskişehir 3 . Sulh Ceza Mahkemesi ' nde görülen ve davacı ile davalı tarafların katılmadığı duruşmada , Çalımbay ' ın avukatı Ayşe Fert Dökmeci ile Youla ' nın avukatı Rüstem Özışık hazır bulundu . Eskişehirspor Genel Menajeri Kerem Atılmaz ile takımın doktoru Ali Armağan ' ın da şahit olarak dinlendiği duruşmada , Çalımbay ' ın avukatı Dökmeci , Youla hakkında yakalama emri çıkarılmasını isteyerek , " Youla şu anda yurt dışında , eşinden de boşanacakmış . Mahkemeye gelip ifade vereceğine inanmıyorum ' ' dedi .
Youla ' nın avukatı Özışık ise müvekkilinin ülke dışında olduğunu ifade ederek , " Ek süre talep ediyoruz . Youla ' nın Bursaspor ile anlaşma durumu var . Youla Denizli ' de değil " diye konuştu .
Hakim , duruşma sonunda Souleymane Youla için Denizli ' ye yazılan talimat cevabının beklenmesine , akıbetinin yazıyla sorulmasına , Gineli futbolcunun görüldüğü yerde yakalanarak ifadesinin alınmasının ardından salıverilmesine karar verdi . Dava 7 Eylül ' e ertelendi .