Polonya Milli Ttakımı'nın Kaptanı Zewlakow Ankaragücü'nde.....

Turkcell Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Ankaragücü Polonya Milli Takımı'nın Kaptanı Mechel Zewlakow'u transfer etti.

  Turkcell Süper Lig ' de yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Ankaragücü Polonya Milli Takımı ' nın Kaptanı Mechel Zewlakow ' u transfer etti .

Ankara Büyükşehir Belediyesi Saray Spor Tesisleri ' nde yapılan törene Ankaragücü adına kulübün yönetim kurulu üyesi Nadir Koç , basın sözcüsü Avni Kavlak ve yeni transfer Zewlakow katıldı . Kavlak , Polonya Milli Takımı ' nın kaptanını transfer ettiklerini belirtrek , Zewlakow ' un daha önce oynadığı kulüplerde son 7 yılda 6 şampiyonluk yaşadığını , ayrıca Şampiyonlar Ligi ' nde 31 maçta görev yaptığını dile getirdi .

Zewlakow ise Türkiye ' yi tanımadığını ancak buraya gelirken Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat ve Fenerbahçe ' de görev yapmış Teknik Direktör Zico ' dan olumlu bilgiler aldığını söyledi . Ankaragücü ' nün şampiyonluk hedefinin kendisini cezbettiğini açıklayan Zewlakow , şampiyon olamasalarda Avrupa kupalarına gidecek bir kapasiteye sahip takıma geldiğini söyledi . Zewlakow , Ankaragücü ' ne gelmekten mutlu olduğunu ifade etti .

Açıklamaların ardından Zewlakow kendisini iki yıllığına Ankaragücü ' ne bağlayan sözleşmeye imza attı . İmza sonrası ise yeni takımının formasını giyerek kameralara poz verdi .

Ayrıca gazetecilerin transferlerle ilgili sorularını cevaplayan yönetim kurulu üyesi Nadir Koç , " Robert Vittek ' in bonservisini aldık . Rothen ' le ilgili çalışmalarımız devam ediyor . Galatasaraylı Uğur Uçar ' ın işini de büyük ölçüde bitirdik . Kaleci hususunda ise teknik direktörümüz Ümit Özat ' tan bir talep gelmedi . " diye konuştu .

Koç , transferle ilgili bir gelişme olduğu takdirde bunu basınla paylaşacaklarını sözlerine ekledi .