Ayvalık'ta 'Ordaydık' Adlı Fotoğraf Sergisi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Körfez Doğa Sporları Gurubu tarafından düzenlenen 'Oradaydık' adlı fotoğraf sergisi sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.

  Ayvalık Belediyesi ' ne ait Perakende Sebze Sahi üzerde bulunan Sanat Galerisi ' nde önceki gün saat 14 . 00 ' de açılan sergi , amatör doğaseverler tarafından kurulan gurubun yapmış oldukları doğa gezilerinde çektikleri doğa fotoğraflarından oluşuyor . Körfez Doğa Sporları Gurubu üyesi ; Erhan Çiftçi , Yıldırım Alp , Ali İhsan Özcan ve Ömer Aydemir ' in çektikleri birbirinden büyüleyici fotoğrafların sadece bir fotoğraf sergisi olmadığını ve başka dünyalardan , başka yaşamlardan , başka soluklardan getirilmiş bir haber , dünyanın daha yaşanılası , daha sevilesi olduğuna dair bir müjde olduğunu savunmaları ise dikkat çekti .
Sergi ile ilgili görüşlerini aldığımız Doğa Sporları tutkunu amatör sanatçılar , " Kentin tek düze yaşamından sıkılıp , doğayla baş başa , hem dingin bir ruha , hem sağlıklı bir bedene sahip olabilmek istedikleri için , körfez çevresinde dağları , yaylaları , gölleri , ormanları mesken tuttuk . Ayvalık ' tan , Burhaniye ' den , Edremit ' ten , Akçay ' dan hatta il merkezinden hafta sonları bir araya gelerek yeni keşifler yapmanın hazzını , zoru başarmanın erdemini ' Oradaydık ' diyebilmenin ayrıcalığı ile üç boyunca görüntülediğimiz yüzlerce fotoğraftan sadece bir bölümünü burada sergilemeyi uygun gördük " diye konuştular .
Körfez Doğa Sporları Gurubu ' nun sergisi Ayvalık Belediyesi Sanat Galerisinde 18 Temmuz ' a kadar sanatseverleri ve doğa sevdalılarını beklediği belirtildi .