Bakan Şimşek: Türkiye, çok açık şekilde istikrar içinde kalkınmayı, demokrasiyi tercih ettiğini ortaya koydu

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye çok açık bir şekilde istikrar içinde kalkınmayı, demokrasiyi tercih ettiğini ortaya koyduğunu belirtti. Şimşek, s

  Maliye Bakanı Mehmet Şimşek , Türkiye çok açık bir şekilde istikrar içinde kalkınmayı , demokrasiyi tercih ettiğini ortaya koyduğunu belirtti . Şimşek , son 5 yılda Türkiye ' nin çehresinin değiştiğini , hala yapacak çok şey olduğunu ifade etti .

Gaziantep ' in İslahiye ilçesini ziyaret eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek , AK Parti ilçe binasının açılışını yaparak , bir dizi ziyaret gerçekleştirdi .

İslahiye ilçesinde açılışa ; Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Gaziantep milletvekillerinden Mahmut Durdu , Fatma Şahin , Özlem Müftüoğlu , Mehmet Sarı , Halil Mazıcıoğlu , Mehmet Erdoğan , Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı , Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey katıldı .

İslahiye Çamlıca Mahallesi ' nde bulunan parti binasının açılışını yapan Şimşek , AK Parti İlçe Başkanı seçilen Şaban Doğan ' a hayırlı olsun dileklerini ileterek , ilçe halkına hayırlı işler yapmasını istedi . Göreve geldiklerinden bugüne kadar kimseyi incitmediklerini belirten Doğan , yeni evlenen Mehmet Şimsek ' e , " Bizde adettir evlenen damadın cebine zarf koyup düğün masrafını paylaşırlar . Biz damadımızın cebine zarf değil ilçenin sorunlarını , yapılacaklarını , isteklerimizi koyuyoruz . " dedi .

İlçe kaymakamlığını ziyaret eden Şimşek ve milletvekilleri , Kaymakam Resul Kır ' dan ilçe hakkında bilgi aldı . İlçenin sorunlarını yazılı olarak milletvekillerine veren Kır , ilçenin temel ihtiyacı olan arazi sulanması için Kahramanmaraş Kılavuzlu Barajı suyu , çevre yolu , Organize Sanayi yapımı , üniversite yer tahsisi ve maliyetinin , dünyaca ünlü tarihi Yesemek ve Ören yerlerinin tanıtımı için Bakan Şimşek ' ten yardım istediler .

İstekleri tek tek not alan Şimşek , ilçenin sorunları için ilgilenme sözü verdi . İlçenin sorunlarının çözümü için Şimşek ' ten yardım isteyen Kır ' a yardım sözü veren Bakan Şimşek , şöyle dedi :

" Ben elimden geleni yaptım , bundan sonra da yapmaya devam edeceğim . Bakın Kılavuzlu Barajı için daha önce ödenek yoktu , bizim ekibin gayretleri ile 30 milyon kaynak aktarımı oldu . İnşallah kısa zamanda baraj suyu ilçeye akar . Türkiye , çok açık bir şekilde istikrar içinde kalkınmayı , demokrasiyi tercih ettiğini ortaya koymuştur . Ayaklarımız yerde , aldığımız yetkinin sorumluluğunu çok iyi biliyoruz . Son 5 yılda Türkiye ' nin çehresi değişti ancak hala yapacağımız çok şey var . Çok iyi bir ekibimiz var . Bunu yapacak irade ve kapasiteye sahibiz . Türkiye ' nin önü açık , umutluyuz . Vizyonumuz var . Başarılı olmamamız için bir sebep yok . Canla başla çalışacağız . "

Şimşek ve beraberindekiler , yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı öğle yemeğine katılarak halkın sorunlarını diledi .