Trabzonspor Kulübü Divan Genel Kurulu yapıldıRABZONSPOR DİVAN KURULU TOPLANTISI

Trabzonspor Kulubü'nün 25. Olağan Divan Genel Kurulu gerçekleştirilirken, başkan Sadri Şener yaptığı konuşmada, 2010 yılında iz bıraktıklarını söyledi

  Trabzonspor Kulubü ' nün 25 . Olağan Divan Genel Kurulu gerçekleştirilirken , başkan Sadri Şener yaptığı konuşmada , 2010 yılında iz bıraktıklarını söyledi .

Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu ' nda gerçekleştirilen genel kurula katılımın az olduğu gözlendi . Toplantıda konuşan bordo - mavili kulübün başkanı Sadri Şener , bazılarına göre başarılı , bazılarına göre ise başarısız sayılan bir sezonu daha geride bıraktıklarını dile getirerek , " Sonuçta bir kupa aldık . Son maçta da aldığımız beraberlikle şaibe söylentilerine çok güzel bir ders verdik . O tarafı benim için önemliydi . 2010 yılında ' iz bıraktık ' diyebiliriz . ' ' şeklinde konuştu .

Şener , yeni sezon öncesinde başarıları arttırmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek , " Polonyalı futbolcuyla anlaştık . Salı günü gelecek bir aksilik olmazsa . Güneş ' in önerisi doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor . Ancak çok sayıda oyuncu almayacağız . ' ' şeklinde konuştu .

Naklen yayın gelirlerine de değinen Şener , kulüplere toplam 321 milyon dolar ödeneceğini ifade ederek , şöyle devam etti : " Bizim payımıza düşecek olan aşağı yukarı 42 ile 55 milyon lira arasında bir gelir . Bu sene galibiyete 750 , beraberliğe 375 bin lira verilecek . Performansa göre değişecek gelirler var . Bu paraları iyi kullanmak istiyoruz . Trabzonspor ' un sırtının yere gelmesi mümkün değil . TrabzonCell ile 60 bin kişiye ulaştık . Aşağı yukarı 60 bin lira kazanıyoruz aylık . Bunu 100 bin liraya çıkarmak istiyoruz . Avni Aker ' in çimlerini ve çehresini yeniliyoruz . ' '

TEKNİK DİREKTÖR GÜNEŞ , KATILIMI BEĞENMEDİ

Genel kurula ilk defa katıldığını belirten teknik direktör Şenol Güneş ise ' ' Uzun yıllar futbol oynayan , teknik direktörlük yapan biri olarak bu benim eksikliğim . Ama gördüğüm tablo eksik . Daha farklı bir atmosfer burada beklerdim . Uzaktan gelenler var . Bu sevindirici . Bugün burada olanların da katkısıyla Trabzonspor buralara gelmiştir . ' ' sitemini dile getirdi .

Güneş , gelecekte daha da iyi bir kulüp olabilmek için yönetim kurulunun çalıştığını ifade ederek , Trabzon ' un da buna katkı sağlaması gerektiğini kaydetti .

Öte yandan kurul toplantısında bordo-mavili takımın 104 milyon lira borcu olduğu açıklandı .