Kızılay Genel Başkanı Küçükali, Vali Küçük'ü ziyaret etti

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Karabük'e gelen Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Vali İzzettin Küçük'ü ziyaret etti. Karabük'te

  Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Karabük ' e gelen Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali , Vali İzzettin Küçük ' ü ziyaret etti . Karabük ' te yapımı devam eden Afet Deposu çalışmalarını yerinde incelemek üzere Karabük ' e gelen Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ve Kızılay Yöneticileri Vali İzzettin Küçük ' ü makamında ziyaret etti .

Ziyarette Kızılay ' ın Karabük ' te ve Türkiye ' de gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili Vali Küçük ' e bilgiler veren Küçükali , yeni görevine başlaması dolayısıyla Vali İzzetin Küçük ' e hayırlı olsun dileklerini iletti .

Kızılay ' ın hem Türkiye ' de hem de dünyada insani yardımlar konusunda çok güzel çalışmalarda bulunduğunu belirten Vali İzzettin Küçük ise Karabük ' te de aynı çalışmaların Şube bazında devam ettiğini ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti . Ziyaretin sonunda Valilik Şeref Defteri ' ni imzalayan Tekin Küçükali günün anısına Vali İzzetin Küçük ' e bir plaket verdi .