Radivojevic de Medical Park Trabzonspor'da

Beko Basketbol Ligi'nin yeni takımı Medical Park Trabzonspor, Vuk Radivojevic'i de kadrosuna kattı.

Bir süredir Beşiktaş Cola Turka'nın da gündemind

  Beko Basketbol Ligi ' nin yeni takımı Medical Park Trabzonspor , Vuk Radivojevic ' i de kadrosuna kattı .

Bir süredir Beşiktaş Cola Turka ' nın da gündeminde olduğu söylenen 1 . 95 ' lik Sırp oyuncu , Kızılyıldız ekolünden yetişti . 5 yıl formasını giydiği Kızılyıldız ' da kaptanlığa kadar yükselen 27 yaşındaki guard , 2 yıl da İspanya ' da ACB formasını giydi .

Crvena Zvezda ' da geçen sezon 6 . 6 sayı ortalamasıyla oynayan Radivojevic ' in en büyük özelliği olarak , ilk adımının hızlılığı sayesinde kolayca adam geçmesi gösteriliyor .

AYDIN ÖRS DEFTERİ KAPANDI

Bu arada teknik adam arayışlarını da sürdüren Medical Park Trabzonspor ' da Genel Koordinatör Doğan Hakyemez , koç Aydın Örs konusuna da açıklık getirdi .

Kulüp olarak Aydın Örs ile çalışma taleplerinin olduğunu , bunu da Örs ' ün bildiğini belirten Hakyemez , " Bir aydır Aydın hocamızla görüşüyorduk . Aydın Örs , Fenerbahçe Ülker ' in de teklifi olduğunu belirterek bizden süre istemişti . Her konuda anlaşmıştık ancak sayın Örs , beni arayarak kulübümüzün kendisine yaptığı tekliften onore olduğunu fakat Fenerbahçe Ülker ' e verilmiş bir sözü bulunduğunu söyledi , Medical Park Trabzonspor ' a başarılar diledi . " ifadesini kullandı .

Bordo - mavili ekip daha önce , Derrick Obasohan , Evren Büker , Ersin Görkem , Michael Wright ve Mutlu Demir ' i kadrosuna katmıştı .