Osmaniye'de jandarma karakoluna roketli saldırı

Osmaniye'de Kanlıgeçit mevki Kırıklı Jandarma Komutanlığı lojmanına terörist grup tarafından yapılan roketatarlı saldırıda, bir üsteğmenin eşi ağır şe

  Osmaniye ' de Kanlıgeçit mevki Kırıklı Jandarma Komutanlığı lojmanına terörist grup tarafından yapılan roketatarlı saldırıda , bir üsteğmenin eşi ağır şekilde yaralandı .

Edinilen bilgiye göre , Kırıklı Jandarma Komutanlığı ve lojmanına iki adet roketli saldırıda bulunuldu . Roketin isabet ettiği jandarma lojmanında üsteğmen eşi Pınar Akdağ yaralandı . Yaralı Akdağ , Özel İbn-i Sina Hastanesi ' ndeki ilk tedavisinin ardından Adana Başkent Hastanesi ' ne sevk edildi . Diğer roket ise hedefi tutturamadı . Jandarma Komutanlığı ' na yakın yerde oturan vatandaşlar iki roket sesi ile korktuklarını ve ardından silah sesleri duyduklarını söylediler .

Olay sonrası Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah , yaralı kadının tedavisinin yapıldığı hastaneye gelerek durumu hakkında bilgi aldı . Çirkin saldırıyı kınayan Vali Cerrah , " 22 . 00 - 22 . 30 saatlerinde , Düziçi ilçemizin Kanlıgeçit mevkisinde komando bölüğüne uzak mesafeden roketatarla ateş etmişler . Maalesef bir asker eşinin yaralanmasına sebebiyet verdiler . Osmaniye ' deki müdahaleleri doktor arkadaşlarımız yaptılar . Hayati kaydı ile Adana ' daki başkent hastanesine doktor ekibi ile birlikte sevk edildi . Bir üsteğmenimizin eşine isabet etmiş . Durumu iyi değil . İnşallah Adana ' daki müdahalede sağlığına kavuştururuz . Operasyonlar devam ediyor . Geçtiğimiz günlerde İskenderun ' daki olayların akabinde ilimiz ve diğer illerde de operasyonlar devam ediyor " dedi .