Kepez'i Şakir Filiz Çalıştıracak

Kepez Belediyespor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligi'ne çıkmalarında büyük emeği olan Antrenör Şakir Filiz ile yola devam etme kararı aldı.

  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü , 14 yıldır Kepez Belediyespor ' a hizmet veren başarılı Antrenör Şakir Filiz ' in , 3 . lige çıkan futbol takımını çalıştıracağını açıkladı .
Filiz ' in , Kepez Belediyespor ' un 3 . lige çıkmasında büyük emeği olduğunu belirten Başkan Tütüncü , " Birlik ve beraberliğimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz . 3 . ligde de takımımızı Şakir Filiz çalıştıracak . Hocamız , dün olduğu gibi , profesyonel ligde de başarılı olacağına inanıyorum . Daha büyük başarıları hep birlikte Kepez ' e getireceğiz . " ifadesini kullandı .
Kepez Belediyespor futbol branşının kurucusu olan Şakir Filiz de , 14 yıldır hizmet ettiği Kepez Belediyespor ' u , 3 . ligde de çalıştıracak olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi .
Kepez ' in , futbolun önemli merkezlerinden birisi olacağını kaydeden Filiz , profesyonel futbol yaşamına Antbirlikspor ' da başladı . Sırasıyla , Kemerspor , Sanayispor ve Şarampolspor ' da oynayan Filiz , antrenörlüğe Şarampolspor ' da başladı . Kepez Belediyespor Kulübü ' nün futbol branşının da kurucusu olan Şakir Filiz , başarılı çalıştırıcı , yardımcı antrenör olarak da Kepez Belediyespor ' un , 3 . ligden 2 . lige çıkmasına katkı sağladı . Şakir Filiz , 14 yıldır görev yaptığı Kepez Belediyespor ' da minikler , yıldızlar ve gençlerde Türkiye şampiyonluklarında birçok başarı elde etti . Profesyonel liglerde de oynayan çok sayıda futbolcu yetiştiren Filiz , Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Antalya Şube Başkanlığı görevini de yürütüyor .