Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açtı

Adıyaman'ın Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi açıldı. Sergide öğrencilerin bir yıl emek vererek hazırladıkları el emeğ

  Adıyaman ' ın Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi açıldı . Sergide öğrencilerin bir yıl emek vererek hazırladıkları el emeği göz nuru eserler sergilendi .

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi bahçesinde yapılan sergi açılışı törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi , Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız , Gölbaşı Jandarma Komutanı Mümtaz Çam , İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse , Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan , Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir , Gölbaşı Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz , Gölbaşı SGK Müdürü ve çok sayıda vatandaş katıldı .

Törenin sunuculuğunu Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdür Başyardımcısı Sevim Uluçay yaptı . Törende konuşan Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Zengin , kurslarda özellikle spor alanlarında milli takıma oyuncular gönderdiklerini belirtti . Zengin , kursun hem istihdamda hem de kurs sayısında birçok ilden daha ilerde olduğunu söyledi .

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse ise kursları açan usta öğreticilere , Halk Eğitim Merkezi müdürüne ve Kaymakam Bünyamin Yıldız ' a teşekkür etti .

Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız , eğitim deyince akla hep örgün eğitimin geldiğini ifade ederek , şöyle konuştu : " Hedefimiz topyekun eğitimdir . Örgün eğitimin dışında yaygın eğitim dediğimiz beşikten mezara kadar eğitimle uğraşmak zorunda olduğumuzu bilmemiz lazım . Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü Adıyaman ' da marka olmuştur . Bizim örgün eğitimdeki rakamımız 10 bin 525 civarındadır . Bu yıl kursumuza devam edenlerin sayısı 8 bin 229 kişidir . Örgün eğitim kadar yaygın eğitimde de insanlara hizmet etmişiz . Halk eğitimlerin eğitim dışında bir yönü de insanların sosyalleşmesi , insanlara güven telkin etmesidir . Halk eğitimler değişime öncülük eder , halkın hep önündedir . Gölbaşı Halk Eğitim ' de hiç ismi duyulmayan kurslar açılmış ve başarı sağlanmıştır . "

Konuşmaların ardından sergini açılışı töreni yapıldı ve sergilenen ürünler davetliler tarafından incelendi . AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ' ye Halk Eğitim Merkezi yöneticileri el dokumalı kilim hediye etti .