Gediz 8. Halı Saha Futbol Turnuvasında Yenikent Kul Nakliyat Şampiyon Oldu

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığınca ortaklaşa düzenlenen 8. Halı Saha Futbolu Turnuvası sona erdi.

  İlçedeki ilköğretim okulu öğrencilerinin spor yapmalarına sağlamak ve sporu sevdirmek amacıyla 03 . 05 . 2010 tarihinde başlatılan ve 24 takım arasında gerçekleştirilen turnuva karşılaşmaları tamamlandı .
Yenikent Kul Nakliyat ve Apay2 Can-vet takımları arasında Belediye Halı Sahasında geçen final maçının normal süresi 1-1 berabere tamamlandı . Penaltı atışlarını çok iyi kullanan Yenikent Kul Nakliyat , Apay2 Can-vet takımını 5-4 yenmeyi başardı . Yenikent Kul Nakliyat takımı 8 . Halı Saha Futbolu Turnuvası şampiyonu olurken , Apay2 Can-vet ikinci , Yapı Kredi Bankası üçüncü , Aytuğ Çorap dördüncü oldu . Müftülük takımı da en centilmen takım olarak belirlenirken , Kaymakamlık takımı oyuncusu Hüseyin Ulusoy 16 golle turnuvanın gol kralı ilan edildi .
Futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlenen final maçında , Gediz Lisesi Müzik Grubu tarafından canlı müzik programı sunulurken , Tertip Komitesi tarafından tüm seyircilere lokma ve ayran ikram edildi .
Ödül töreninde konuşan Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu , İlköğretim okulu öğrencilerinin spor yapmalarına sağlamak ve sporu sevdirmek amacıyla gerçekleştirilen 8 . Halı Saha Futbolu Turnuvasının beklenenden daha güzel ve centilmence geçmesinden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi . Turnuvanın her yıl devam edeceğini belirten İlçe Kaymakamı Çorumluoğlu , katılan tüm takım ve oyunculara teşekkür etti . Konuşmanın ardından İlçe Kaymakamı Çorumluoğlu ve Belediye Başkanı Saraoğlu tarafından Yenikent Kul Nakliyat takımına şampiyonluk kupası verildi ve madalya takıldı . Dereceye girenler ödüllendirildi .