Emeklinin parasını gazete kağıdı ile değiştirdiler

Bursa'da, emeklilik maaşını çekip evine giden bir kişi, iki dolandırıcının tuzağına düştü. Elinden paraları alınan Merih A.'nın gazete kağıdıyla kandı

  Bursa ' da , emeklilik maaşını çekip evine giden bir kişi , iki dolandırıcının tuzağına düştü . Elinden paraları alınan Merih A . ' nın gazete kağıdıyla kandırıldığı bildirildi .

Olay merkez Osmangazi ilçesi Ulu Mahalle Gazcılar Camii Parkı ' na meydana geldi . Emekli maaşını çektikten sonra evine gitmeye çalışan Merih A . ' nın ( 65 ) , yanına gelen bir bir kişi , yolda içinde bir şey olan mendil bulduğunu söyleyerek yaşlı adama verdi . Az sonra yanlarına gelen bir başka şahıs ise ' ben içerisinde para bulunan bir mendil düşürdüm sizin aldığınızı söylediler doğru mu? ' diye sordu . Bunun üzerine mendil ile paralarını cebinden çıkartan yaşlı şahıs adama verdi . Mendilin içerisindeki paraları sayıp alan şahıs , yaşlı adama mendili ve emekli parasını geri vererek uzaklaştı . Bir süre sonra paraları kontrol eden yaşlı adam , cebindekilerin gazete parçaları olduğunu fark etti . Merih A . ' nın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı .