Alves'ten çok tartışılacak Messi yorumu

Daniel Alves, Barcelona'dan takım arkadaşı Lionel Messi'nin milli takımda beklenen performansı gösterememesini, Barca ile Arjantin arasındaki 'kalite' farkına bağladı.

  Daniel Alves , Barcelona ' dan takım arkadaşı Lionel Messi ' nin milli takımda beklenen performansı gösterememesini , Barca ile Arjantin arasındaki " kalite " farkına bağladı . Daniel Alves , Barcelona ' dan takım arkadaşı Lionel Messi ' nin , kulüpler seviyesindeki başarısını Arjantin milli takımında gösterememesine tartışılacak bir yorum getirdi .

Brezilyalı sağ bek , Barcelona ' daki oyuncuların kalitesinin Arjantin milli takımındaki futbolculardan daha yüksek olduğunu , Messi ' nin bu yüzden Barca ' da daha iyi olduğunu söyledi .

Arjantin ' in tüm sorumluluğu Messi ' nin üzerine yıktığını savunan Alves , Barcelona ' nın kadro kalitesiyle ile Arjantin ' in kalitesinin kıyas kabul etmeyeceğini iddia etti .

Barcelona ' da inanılmaz bir sezon geçiren 22 yaşındaki Messi , milli takımdaki performansı nedeniyle özellikle ülkesinde yoğun şekilde eleştiriliyor .

Alves , Meksika milli takımında birçok arkadaşı olduğu için kupanın açılış maçında Meksika ' nın Güney Afrika ' yı yenmesini istediğini sözlerine ekledi .

CNN Türk