2. Bilim ve Sanat Şenliği açıldı

Kütahya il genelinde ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirilen çalışmaların yer aldığı 2. Bilim ve Sanat Şenliği Sevgi Yolu'nda Vali Şükrü Kocate

  Kütahya il genelinde ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirilen çalışmaların yer aldığı 2 . Bilim ve Sanat Şenliği Sevgi Yolu ' nda Vali Şükrü Kocatepe ' nin katılımıyla açıldı .

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe , İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya , Cumhuriyet Caddesi Sevgi Yolu ' nda açılan il düzeyinde ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirilen ' Bu Benim Eserim , TÜBİTAK , Ortaöğretim Projesi , Mesleki ve Teknik Eğitim Okul/Kurumlar arası Proje Tabanlı Beceri Yarışmaları vb . çalışmaların yer aldığı 2 . Bilim ve Sanat Şenliği ' ni gezerek projeler hakkında öğrenci ve öğretmenlerden bilgiler aldı .

Yapılan etkinlikler kapsamında Küçük Park önünde Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibi , Fuat Paşa Halk Oyunları Ekibi ile Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Korusu gösteri yaptı .

Düzenlenen etkinlik kapsamında il merkezinde bulunan 62 okul katılırken , hazırlanan sergiler akşam saatlerine kadar açık kalacak .