Özel Sema İlköğretim Okulu 10. mezunlarını verdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren Özel Sema İlköğretim Okulu 10'ncu mezunlarını verdi.

Özel Sema İlköğretim Okulu 8. sınıf ö

Antalya'nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren Özel Sema İlköğretim Okulu 10'ncu mezunlarını verdi.

Özel Sema İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencilerinin mezuniyeti için tören düzenledi. Törene Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı. Törenin onur konukları ise Endenozya'da Türk Koleji'nde okuyan bir grup öğrenci oldu.

Mezuniyet töreninde Ankara Antares Sanat Merkezi ekibi kukla gösterisi sunarken, Özel Sema İlköğretim Okulu Korosu müzik dinletisi yaptı. 8. sınıf öğrencisi ve okul başkanı Musa Canan, okul sancağını 7. sınıf öğrencisi Elif Nur Kuru'ya teslim etti. Dönem birinciliğini ise Büşra Almina Pamuk ile Ali Yaşar isimli öğrenciler paylaştı. Okul birincisi öğrencilerin plaketlerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge takdim etti.

Okul Müdürü Adil Özçetin yaptığı konuşmada okullarına güvenerek çocuklarını teslim ettikleri için velilere teşekkür etti. Ailelerin kendilerine emanet ettiği çocuklarını en güzel şekilde yetiştirmek için büyük gayret gösterdiklerine değinen Özçetin, mezuniyetle birlikte Özel Sema İlköğretim Okulu'nun 15. kuruluş yılını da coşkuyla kutladıklarını kaydetti.

Özçetin, "15 yıl içinde eğitimin çıtasını hep yükselttik. Geçen sene Manavgat'ta 36 öğrenci fen lisesini kazandı. Bunun 16'sı Özel Sema İlköğretim Okulu öğrencisiydi. Yine okulumuz Antalya'da bulunan tüm resmi ve özel okullar arasında 6,7 ve 8. sınıflarda puan ortalamasında ilk 5'e giren tek okul olmuştur. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize şükranlarımızı arz ediyorum." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge de konuşmasında geleceğin dünyasını her alanda yetişmiş insan gücünün belirleyeceğini söyledi.