Özel Derya Koleji, öğrencileri hüznü ve mutluluğu bir arada yaşadı

Tekirdağ Özel Derya Koleji, "Mezuniyet ve Yıl Sonu Programı" okul velilerinin katılımı ile Tekirdağ Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Veliler

Tekirdağ Özel Derya Koleji, "Mezuniyet ve Yıl Sonu Programı" okul velilerinin katılımı ile Tekirdağ Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği program İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Okul Müdürü Murat Kale törende yaptığı konuşmada öğrencilerini başarı ile mezun etmenin sevincinin yanında ayrılmanın da burukluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Akabinde 7. sınıf öğrencilerinin canlı performansı ile coşan davetliler şarkı ve türkülere eşlik etti. Anasınıfı öğrencilerinin halk oyunları veliler tarafından büyük alkış aldı. Programda öğrencilerin sema gösterisi, şiir okumaları ve İngilizce şarkılar sırası ile velilerin beğenisine sunuldu. Rehber öğretmenlere göstermiş oldukları başarı ve gayretlerinden dolayı Sema Eğitim Hizmetlier A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı ve okul müdürü Murat Kale tarafından plaket takdim edildi. Mezun olan öğrenci velilerinin duygu ve düşüncelerini ifade etmelerinin ardından program mezun olan öğrencilerin kep atma töreni ile son buldu.