Okul Sporları Federasyonunun 5 Üyesi Uluslararası Federasyonun Teknik Kurul Üyeliğine Seçi...

-OKUL SPORLARI FEDERASYONUNUN 5 ÜYESİ ULUSLARARASI FEDERASYONUN TEKNİK KURUL ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ ANKARA (A.A) - 10.06.2010 - OKUL SPORLARI FEDERASYONU

-OKUL SPORLARI FEDERASYONUNUN 5 ÜYESİ ULUSLARARASI

FEDERASYONUN TEKNİK KURUL ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

ANKARA (A.A) - 10.06.2010 - Okul Sporları Federasyonunun 5 üyesi Uluslararası Federasyonunun teknik kurul üyeliğine seçildi.

İtalya'nın Galgari kentinde 3-7 Haziran tarihlerinde yapılan Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Genel Kurulu'nda Nihat Doker atletizm, Birol Vural tenis, Manolya Akın cimnastik, Turgut Paşalı basketbol ve Ramazan İmamoğlu badminton teknik kurul üyeliklerine seçildi.

Türkiye'yi, Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan pala, Federasyon Dış İlişkiler Kurulu Üyesi Erdem Duhan Özensoy ve ISF Futbol Teknik Komite Başkanı Hasan Ceylan'ın temsil ettiği ISF Genel Kurulu'nda yapılan başkanlık seçimini oy çokluğu ile İtalyan Andrea Delphin kazandı.

Okul Sporları Federasyonu Başkanı Pala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ISF yönetiminde daha aktif olacaklarını belirterek, 'ISF içerisinde ülkemiz adına daha etkin olmak için başlatmış olduğumuz çalışmaların semeresini almaktan çok mutluyuz. Teknik kurul üyeliğine seçilen arkadaşlarımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Bundan sonra ISF'de daha aktif rol almış olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz' dedi.

    Başkan Pala, ISF faaliyet programında yer alan 2012 yılı voleybol için İzmir, 2014 yılı Badminton için Mersin, 2014 yılı Hentbol için Trabzon, 2012 ISF yönetim kurulu ve teknik kurulları toplantıları için Aksaray illeri adına toplantıların ülkemizde düzenlenmesi için başvuruda bulunduklarını da sözlerine ekledi. 

(ÖZG-SS)

10.06.2010 11:15:42