Mehmet Akif Ersoy Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesinden Sergi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Anadolu Teknik Lisesi kuruluşunun 4. yılı ve Endüstri Meslek Lisesinin 64. yılı nedeniyle sergi düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesinden Sergi
Bir yıl boyunca elektrik, mobilya, bilgisayar, torna ve tesviye bölümlerinin yaptıkları birbirinden güzel eşyaların beğeniye sunulduğu sergi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Mustafa Timoçin ulaştıkları başarıların yadsınamayacak kadar fazla olduğunu belirterek, "Ancak bu bizler için yeterli değil. Çalışmalarımızı daha da ileriye götürmek amacındayız. Mehmet Akif Ersoy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi olarak 2010 -2011 eğitim ve öğretim yılında hedefimiz bin öğrenci" dedi.
Konuşmanın ardından okulun folklor grubu katılanlara bir gösteri yaptı. Bunun ardından Kaymakam Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Haki Mutlu serginin açılısını yaptı. Katılımcılar daha sonra öğrencilerin el emeği göz nuru dökerek yaptıkları elektrik, elektronik, ahşap,metal ve bilgisayar bölümlerini gezdi.