Kula Emniyet Müdürü Dedebaş'a Kulaspor Forması

Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Kulaspor Denetim Kurulu Üyesi Ali Yiğen, ziyaret ettikleri Emniyet Müdürü Hasan Dedebaş'a üzerinde adının yazılı olduğu 45 numaralı Kulaspor forması hediye ettiler

Kula Emniyet Müdürü Dedebaş'a Kulaspor Forması
Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Kulaspor Denetim Kurulu Üyesi Ali Yiğen, ziyaret ettikleri Emniyet Müdürü Hasan Dedebaş'a üzerinde adının yazılı olduğu 45 numaralı Kulaspor forması hediye ettiler.
Kula Esnaf Odası Başkanı Ali Yiğen ziyarette yaptığı açıklamada, "Esnaf Odası olarak Kulaspor'a katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Yaptırmış olduğumuz Kulaspor formalarından Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Belediye Başkanı Selim Aşkın'a hediye etmiştik. Kulaspor'a destekleri esirgemeyen İlçe Emniyet Müdürümüz Hasan Dedebaş'a da isminin yazılı olduğu formayı hediye ettik."dedi. Emniyet Müdürü Hasan Dedebaş da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Her zaman Kulaspor'un yanında olacağız. Kulaspor'un başarısı için Emniyet Teşkilatı olarak üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Egenin turizm kenti ilçemizin futbol takımının başarılı olması bizleri gururlandıracaktır." diye konuştu.