Ak Parti Tosya Teşkilatı Kastamonu Genelinde Birinci Seçildi

Kastamonu'da yapılan AK Parti Danışma Meclisi toplantılarında AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı, il genelinde ilçe teşkilatları içeresin de Üye Kayıt ve Müşahit Yazımı konusunda birinci seçildi.

Ak Parti Tosya Teşkilatı Kastamonu Genelinde Birinci Seçildi
AK Parti'nin Kastamonu'dan sorumlu koordinatör Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, Kastamonu Milletvekili Musa Sıvacıoğlu, Parti İl Başkanı Ahmet Keskin, il ve ilçe teşkilatları, Kadın ve Gençlik Kollarının katıldığı toplantıda ülke gündemi hakkında konuşmalar yapıldı. Kastamonu Milletvekili Musa Sıvacıoğlu, "Bir eksikliğimiz var. Parti olarak da bu eksikliğimiz reklam ve tanıtım eksikliği. Biz pişiriyoruz, kurtarıyoruz, ama başkaları yiyor. En büyük eksikliğimiz budur. Kastamonu'ya yapılan yatırımlarda, ilçelerimizde köylerimizde merkez de dahil olmak üzere, şu veya bu kişi, şu veya bu parti, şu veya bu sıfatlı olan kişi buna sahipleniyor, iktidar bir fırsattır Kastamonu'da, ilçelerinde mezralarında neler yapılıyorsa, onun üzerinde, 'Recep Tayyip Erdoğan' ve 'Adalet ve Kalkınma Partisi' patenti vardır. Bunu hiç kimsenin başka yerlere çekme gibi bir lüksü de yoktur. Milletimiz bunu gayet iyi biliyor yeter ki biz bunu söyleyelim. Yeter ki derdimizi anlatalım" dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı, Kastamonu genelindeki ilçe teşkilatları içeresin de Üye Kayıt ve Müşahit Yazımı konusunda birinci seçildi. Kastamonu ilçeleri arasında birinci seçilen AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı adına AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç'a plaketi AK Parti İl Başkanı Ahmet Keskin verdi. Plaket töreninde bir konuşma yapan AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, "AK Parti iktidarlarında, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkemiz büyük bir atılım gerçekleştirmiştir. Kastamonu AK Parti ailesi olarak bizlerde elimizden geldiğince memleketimize hizmet için çalışmaktayız. Yapılan bu başarılı çalışmalar neticesinde ülkemizi daha aydınlık günler beklemektedir. AK Parti Tosya Teşkilatı olarak Üye Kayıt ve Müşahit Yazımı konusunda ilçeler bazında birinci seçilmemiz yapacağımız çalışmalarda bizlerin daha çok motive olmasını sağlayacaktır. Ben AK Parti Tosya İlçe Başkanı olarak bu ödülü Tosya AK Parti İlçe Teşkilatı adına alıyorum. Değerli çalışma arkadaşlarım sayesinde bu ödülü almaya hak kazandık. Bizleri bu ödüle layık gören değerli partili arkadaşlara, bana her konuda destek olan değerli çalışma arkadaşlarıma ve bizlere inanan çok değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.