Muhasebe BAKİAD'I ziyaret etti

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)'nın yeni yönetim kurulu üyeleri, Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD)'ni ziyaret etti.

Bartın

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)'nın yeni yönetim kurulu üyeleri, Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD)'ni ziyaret etti.

Bartın SMMMO Başkanı Aykut Oktay Ulu ile Şamil Keser, Mustafa Fındık, Tuncay Maden, Muhammet Demiray ve Aylin Yılmaz'dan oluşan heyet BAKİAD'ın haftalık olarak gerçekleştirdiği kahvaltılı istişare ve danışma kurulu toplantısına katıldı. BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, Aykut Oktay Ulu başkanlığındaki Bartın SMMMO Yönetim Kurulu'nu tebrik etti. Dikyurt, "Genç ve dinamik kişilerden oluşan bir yönetim kurulu oluşturdunuz. Yeni yönetim kurulunu kutluyorum. Bartın'ın kalkınmasına ve gelişmesine önemli katkılar yapacağınıza inancımız tamdır." dedi.

Havaalanının açılması, BAKKA'nın işlevi, demiryolu projesinin hayata geçmesi, üniversiteleşmenin tamamlanması, Yeniçağ duble yolunun bitirilmesi gibi projelerin hayata geçirilmesi halinde Bartın'ın gelişeceğini dile getiren Dikyurt, dernekleri ve TUSKON Dünya Ticaret Zirvesi 2010 programı hakkında bilgi verdi.

SMMMO Başkanı Aykut Oktay Ulu ise BAKİAD'ın faaliyetlerini takip ettiklerini, kentin kalkınması ve gelişmesi için BAKİAD'la ortak projeler yapabileceklerini söyledi. Ön muhasebe alanında personel bulma sıkıntısı yaşandığına dikkat çeken SMMMO Başkanı Aykut Oktay Ulu, odaları bünyesinde bulunan deneyimli ve tecrübeli eğitmenlerle eğitim çalışması başlatacaklarını belirtti.