Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır: 'Yeni Malatya Spor'la Tek Hedefimiz Süper Lig' (fot...

-MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR: 'YENİ MALATYA SPOR'LA TEK HEDEFİMİZ SÜPER LİG' (FOTOĞRAFLI) MALATYA (A.A) - 01.06.2010 - MALATYA BELEDİYE B-M

 

-MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR :

' YENİ MALATYA SPOR ' LA TEK HEDEFİMİZ SÜPER LİG '

( FOTOĞRAFLI )

MALATYA ( A . A ) - 01 . 06 . 2010 - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır , TFF 2 . Lig ' e yükselen Yeni Malatya Spor ' la tek hedeflerinin Süper Lig ' e yükselmek olduğunu söyledi .

Çakır , play-off maçlarında TFF 2 . Lig ' e çıkmayı başaran Yeni Malatya Spor Kulübü yöneticileri , teknik heyet ve futbolcuları ile bir araya geldi .

Malatyalıların takıma büyük destek verdiğini belirten Çakır , kamuoyunun Yeni Malatya Spor ' u benimsediğini , sporculara cesaret ve destek verdiğini ifade ederek , şunları kaydetti :

' Bu birlik ve beraberlikle yeni hedeflere emin adımlarla ilerleyeceğiz . Yeni Malatya Spor ' la tek hedefimiz Süper Lig . Her zaman takımımızın yanında olacağız . Malatya ' nın potansiyeli çok büyük . Hedefler daima daha büyük olmalı . Hedefimize ilerlerken herkesi yanımızda , bize destek verirken görmek istiyoruz . '

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise Yeni Malatya Spor ' un kamuoyunda kabul gördüğünü dile getirerek , ' Belediye Başkanımız Ahmet Çakır takımın bu aşamaya gelmesi için çok emek sarf etti ' dedi .

Yeni Malatya Spor Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu da takımın TFF 2 . Lig ' e çıkmasında en büyük payın , Ahmet Çakır ' a ait olduğunu söyledi .

Katipoğlu , ' Biz burada bir işçiyiz . Malatya ' yı çok seviyoruz . Onurumuzla , gururumuzla mücadele etmekten ödün vermedik , bundan sonra da vermeyeceğiz . Başarı birliktelikle geldi ' diye konuştu .

( YSM-YET-KAN )

01 . 06 . 2010 17 : 35 : 52