Halı Sahanın Şampiyonu Varollar Sarıgerme

17. Ortaca Çevre Tarım ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen Mehmet İlhan, Sabri Erturğrul, Mehmet Kaplan Halı Saha Futbol Turnuvası final maçları ile son buldu.

Halı Sahanın Şampiyonu Varollar Sarıgerme
Final karşılaşmasında 35 yaş üstü karşılaşmasında Varollar Sarıgerme ile Red Hause Cafe takımları arasında oynandı. İyi bir oyun ortaya koyan Varollar Sarıgerme Takımı rakibine yenerek, şampiyonluğa ulaştı.
17. Ortaca Tarım Çevre ve Turizm Festivali kapsamı içinde yer alan Halı Saha Turnuvasının ortasında Ortaca Belediyesi U 13 Takımının gösteri maçı yapılırken minikler seyirciler tarafından ayakta alkışlandılar. Gecenin ikinci final maçı serbest gurupta ise, Pamukkale Karaburun ile Sarıgerme arasında oynandı. Karşılaşma başından sonuna kadar büyük bir çekişme yaşandı. Karşılaşmada ara sıra arbede yaşanırken, maçın ikinci yarısında Pamukkale Karaburun Takımı bilinmeyen bir nedenle sahayı terk etti. Bu esnada sahada ve tribünlerde yüksek bir gerilim yaşandı.
Turnuva sonunda Halı Saha Turnuvası organizasyonu tarafından 35 yaş üstünde en centilmen takım Yeşilyurt Spor, en centilmen Futbolcu Faruk Altınsoy, Turnuva Özel ödülü Fırat İnşaat'tan Fırat Erişen'e verildi.
Halı Saha 35 yaş üstünde Şampiyon Varollar Sarıgerme olurken, ikinciliği Red Hause Cafe ve üçüncüğüde Fırat İnşaat almış oldu. Serbest Gurupta ise, en centilmen takım AT Reklâm, en centilmen Futbolcu Gökan Gök seçildi. Şampiyon Sarıgerme, ikinci Karaburun ve üçüncülüğü de Karaburun Ziko-ile Uğur Dershanesi aldı.