Denizlili Kabaklıoğlu ailesi anaokulu yaptırıyor

Denizli'de yapılacak Nedime Kabaklıoğlu Anaokulu'nun protokolü. hayırsever Serpil Kabaklıoğlu ve Vali Yavuz Erkmen tarafından imzalandı. Törene İl Mil

  Denizli ' de yapılacak Nedime Kabaklıoğlu Anaokulu ' nun protokolü . hayırsever Serpil Kabaklıoğlu ve Vali Yavuz Erkmen tarafından imzalandı . Törene İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz , İl Bayındırlık ve İskan Müdür Vekili Mustafa Yılmaz ile Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli de katıldı .

Vali Erkmen , Kabaklıoğlu ailesine yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ederek , " Kendilerinin daha önce ilköğretim okuluna ve imam hatip lisesi pansiyonuna katkıları var . Bu hayırseverliklerinin devamı niteliğinde yeni bir hayır yapıyorlar . Eğitime yapılmış olan bu yardım , hepimizi sevindirmektedir . Çocuklarımız ve Denizli halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum . " dedi . Erkmen ayrıca Denizli ' de görev yaptığı sürede hayırseverlerle toplam 26 milyon lira tutarında protokol imzaladıklarını belirterek , bunun küçümsenmeyecek bir katkı olduğunu ifade etti . Anaokulu yapılmasının daha çok önem taşıdığını vurgulayan Erkmen , Denizli ' de anaokulu açığı bulunduğunu sözlerine ekledi . Hayırsever Kabaklıoğlu da eğitime yaptıkları katkıdan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi . Konuşmaların ardından protokolü , Vali Erkmen ve Kabaklıoğlu tarafından imzalandı .

Denizli Nedime Kabaklıoğlu Anaokulu , devlet ve hayırsever işbirliği ile 600 bin TL ' ye mal olacak ve 400 bin TL ' si hayırsever tarafından karşılanacak . Kayalık Mahallesi ' nde yapılacak anaokulu , dört derslikli olacak .

Kabaklıoğlu ailesi daha önce Hacı Salih Kabaklıoğlu İmam Hatip Lisesi pansiyonu ve Hacı Serpil Kabaklıoğlu İlköğretim Okulu ' nun yapımına katkıda bulunmuştu .