Mhp'li Meclis Üyesinden Çelikcan'a Çağrı

MHP Yüreğir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Tumlukolcu, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Çelikcan'a seslenerek, "Gelin size yakışanı yapın

MHP Yüreğir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Tumlukolcu, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Çelikcan'a seslenerek, "Gelin size yakışanı yapın. Derhal o koltuğu boşaltıp gerçek sahiplerine iade edilmesinin yolunu açın" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Tumlukolcu, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın görevden alınması ve ardından yapılan başkan vekilliği seçimi ile yaşanan süreç ve sonrasında Adana'nın tam bir kaos ortamına sokulduğunu söyledi. Meclis toplantısında gündem dışı söz alan Tumlukolcu, "Sayın Mahmut Çelikcan'a da çağrım var. Mahkeme kararının açıklandığı andan itibaren alacağınız her karar, yapacağınız her iş tartışılacaktır. Gelin size yakışanı yapın. Derhal o
koltuğu boşaltıp gerçek sahiplerine iade edilmesinin yolunu açın" dedi.
Büyükşehir Belediyesi ile ilgili sonucun hep tartışma konusu yapıldığını kaydeden Tumlukolcu, "Adana olumsuz manada Türkiye gündemine taşındı. Bunu yapan bazı siyasi tüccarlar, kendi geleceklerini sağlamak için Adana'yı kendilerine malzeme yapıyorlar. Görevinin başında olan Sayın Çelikcan'ı yasanın müsaade etmemesine rağmen, iç siyasi kavgaları nedeniyle büyükşehirde aday yaptılar" dedi. Tumlukolcu, konuşmasına şöyle devam etti:
"Kendileri de biliyor ki ilçe belediye başkanları büyükşehirde başkanlık yapamaz. Meclis üyeleri içinde başka adaya olabilecek isimler de vardı ama aday yapmadılar. Bazılarının kendi siyasi istikbalini sağlama almak için oyuncak gibi Adana ile oynadılar. Bazıları için Adana hiç umurunda değil. Tek amaçları siyasi geleceklerini sağlama almak olup, nasıl biraz daha yarış motorlarıyla hız yaparım derdinde."
Önceliklerinin Adana ve Yüreğir olduğunu söyleyen Tumlukolcu, "Artık yeter! Adana'nın ve Yüreğir'in üzerinde elinizi, dilinizi çekin. Sayın Mahmut Çelikcan'a da çağrım var. Mahkeme kararının açıklandığı andan itibaren alacağınız her karar, yapacağınız her iş tartışılacaktır. Gelin size yakışanı yapın. Derhal o koltuğu boşaltıp gerçek sahiplerine iade edilmesinin yolunu açın. Yoksa bugüne kadar size olan bütün güveni de yitireceksiniz" diye konuştu.