Gazete dağıtıcısının öldüğü yerde motorsikletliler eylem yaptı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde dün gazete dağıtıcısı bir motosiklet sürücüsünün feci şekilde öldüğü yerde motosiklet tutkunları eylem yaptı. Dev

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde dün gazete dağıtıcısı bir motosiklet sürücüsünün feci şekilde öldüğü yerde motosiklet tutkunları eylem yaptı. Devreye giren polis, kısa süreliğine kapanan yolu yeniden trafiğe açtı.

Haşim İşcan Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında Vakit Gazetesi dağıtıcısı Durali Tilki hayatını kaybetmişti. Bugün kazanın olduğu yere gelen bir grup motosiklet sürücüsü motosiklet sürücülerine karşı araç sürücelirinin daha duyarlı davranmaları için eylem yaptı. Yol kapatan motosiklet sürücüleri, diğer araçların kendilerine saygı duymamasından yakınarak, "Biz de traifiğin bir gerçeğiyiz, ancak hep görmezlikten gelindik." diye konuştu. Geçimlerini motosiklet kullanarak sağladıklarını söyleyen gençler, dünkü kazaya da dikkat çekerek, araç sürücülerinden saygı istedi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin devreye girmesiyle grup sessizce dağıldı.