Elmadağ, Anneler Günü'ne hazırlanıyor

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, anneler günü hazırlıklarını bizzat kendi koordine ediyor. Şahin, makamında eşi Ayşe Şahin ve diğer annelerle, ann

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, anneler günü hazırlıklarını bizzat kendi koordine ediyor. Şahin, makamında eşi Ayşe Şahin ve diğer annelerle, anneler günü hazırlıklarını gözden geçirdi.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye ve Elmadağ'da 9 Mayıs Pazar günü Anneler Günü olarak kutlanacak. Bu kapsamda yapılan ve yapılacak çalışmaları belediye personeli annelerle birlikte değerlendiren Başkan Gazi Şahin, özel günün en iyi şekilde bitmesi için bir toplantı düzenledi.

Anneler Günü programını hanımların yapacağını aktaran Şahin, "Her şeyin en güzelini annelerimize yansıtabilmek için çalışıyoruz. Belediye personelimiz hanımlar bu işin koordinatörlüğünü yapacak. Anneler Günü için güzel bir program ortaya çıkarmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Anneler Günü için bastırılan davetiyeleri çalışan annelere ulaştırma gayreti içerisinde olduklarını aktaran Başkan Şahin, pazar günü için bütün anneleri Elmadağ Belediyesi'ne davet etti.