3. Samsun Tanıtım Günleri Feshane'de başladı

"3. Samsun Tanıtım Günleri" Feshane'de yapılan açılış töreniyle başladı. 3 gün sürecek etkinlik boyunca İsmail Türüt, Hüner Çoşkuner ve Atilla Taş gibi ünlü sanatçılar sevenleriyle buluşacak.

Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) tarafından düzenlenen 3. Samsun Tanıtım Günleri, Feshane Uluslar arası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başladı. Feshane'de kurulan standlarda Samsun'a ait yöresel giyecekler, yiyecekler ve hediyelik eşyalar beğeniye sunulacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu standın açılışını Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş ve diğer belediye görevlileri tarafından yapıldı. Kurdelenin kesilmesi ile açılan stand İstanbulluların beğenisine sunuldu. Standın açılışını yapan Necmi Çamaş, "Biz etkinliklerin başladığı günden buyana katılıyoruz. Bu sene biraz daha donanımlı olarak katılmak istedik. Gerçekten burada, İstanbul'da Samsunlu hemşerilerimizle birlikte olmak ve onların bu güzel etkinliğine katkıda bulunmak ve Samsun'a olan özlemi gidermek için buradayız" dedi.

Çamaş, "Büyükşehir belediye başkanımızda bu tür etkinliklere çok büyük önem veriyor. Kendiside gelecekti ama bir tören nedeniyle gelemedi ama gönlünün burada olduğunu söyledi. Samsununuz güzel bir şehir. Samsunda güzel insanlar, burada güzel insanlar ve bütün bu güzellikler bir araya gelince bu güzel tablo ortaya çıkıyor. Bugün açılış saatleri olmasına rağmen gayet yoğun yarın daha çok yoğunluk bekliyoruz" diye konuştu.

Samsun Valiliği, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin yanı sıra çok sayıda Samsunlu iştirakçinin katılımıyla açılın yaklaşık 70 stand 3 gün boyunca ziyarete açık tutulacak.