Mustafa Söylemez / Cem Bakançocukları ekibi, Ege'nin asfaltına çıkıyor

Kronospan ana sponsorluğunda 2010 Türkiye Ralli Şampiyonası'na Ege Rallisi ile devam eden Mustafa Söylemez / Cem Bakançocukları ekibi sezonun ilk asfa

Kronospan ana sponsorluğunda 2010 Türkiye Ralli Şampiyonası'na Ege Rallisi ile devam eden Mustafa Söylemez / Cem Bakançocukları ekibi sezonun ilk asfalt rallisine hazır.

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın dördüncü yarışı olan Ege Rallisi, Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından 8-9 Mayıs 2010 tarihinde İzmir'de organize edilecek. Startı 8 Mayıs Cumartesi günü saat 17.30'da Forum Bornova'dan verilecek rallinin seyirci etabı servis alanı ve aktiviteleri İzmir Pınarbaşı Yarış Pistinde olacak. 29 otomobilin start alacağı Ege Rallisi'nde ekipler 117 km'si özel etap olan yaklaşık 332 km uzunluğundaki asfalt parkuru geçecekler.

Menderes, Çatalca, Efemçukuru, Gödence, Seferihisar ve Eski Orhanlı güzergahlarında gerçekleştirilecek olan rallide, startın ardından Pınarbaşı Yarış Pisti'nde saat 18.00'de AGT Seyirci etabı koşulacak. 9 Mayıs Pazar sabahı erken saatlerde parkura çıkacak ekipler, aynı gün saat 12.00'de bir kez daha AGT Seyirci etabında yarışacak ve saat 16.50'de Pınarbaşı'nda finişe gelecek.

AGT Racing Team ekibi Mustafa Söylemez / Cem Bakançocukları ikilisinin bir sonraki yarışı 12-13 Haziran'da koşulacak olan Kocaeli Rallisi.