Minik şairlerin şiirlerinden oluşan kitap öğrencilere dağıtıldı

Sivas Valisi Ali Kolat, Kılıçarslan İlköğretim Okulu 3-A Sınıfı öğrencilerinin şiirlerinin yer aldığı ve valiliğin desteğiyle basılan 'Küçük Kalemler'

Sivas Valisi Ali Kolat, Kılıçarslan İlköğretim Okulu 3-A Sınıfı öğrencilerinin şiirlerinin yer aldığı ve valiliğin desteğiyle basılan 'Küçük Kalemler' isimli şiir kitabını, 3-A sınıfı öğrencilerine dağıttı.

Vali Yardımcısı Kemal Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner'in de eşlik ettiği ziyarette Vali Kolat, "Öğrencilerimiz daha önce beni ziyaret ederek, yazdıkları şiirleri kitap haline getirmek ve elde edecekleri gelirle de sınıflarına projeksiyon cihazı almak istediklerini söylemişlerdi. Biz de bu görüşmenin akabinde öğrencilerimize derhal bir projeksiyon cihazı hediye ettik. Şiirlerinin bastırılması için de girişimde bulunduk ve bugün burada öğrencilerimizin kendi şiirlerinden oluşan kitabı onlara hediye ediyoruz." dedi.

Sınıftaki bütün öğrencilerden, şiir yazmayı geliştirmelerini ve 3-A sınıfının şairler sınıfı olarak anılmasını isteyen Vali Kolat, "Bu güzel çalışmalardan dolayı hepinizi kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum." diye konuştu.

Projeksiyon cihazının sınıflarına gelmesinden sonra Vali Ali Kolat'a teşekkür mektubu yazan sınıf öğrencilerinden Beyda Kalkan ve Özlem Boztepe de yazdıkları mektubu sınıfta okudu. Kitap dağıtımından sonra okul binasını gezen Vali Kolat, Okul Müdürü Ahmet Turan Arslanbüken ve öğretmenlerden okul hakkında bilgi aldı.