Dünya Offshore Şampiyonası için Kahramanmaraş'ta hazırlıklar başlıyor

Kahramanmaraş Belediyesi, bir ayağı Kahramanmaraş'ta yapılacak ve şehrin tanıtımı için büyük önem taşıyan 2010 Dünya Offshore Şampiyonası'na alt yapı

Kahramanmaraş Belediyesi, bir ayağı Kahramanmaraş'ta yapılacak ve şehrin tanıtımı için büyük önem taşıyan 2010 Dünya Offshore Şampiyonası'na alt yapı desteği sağlayacak.

Kahramanmaraş'ta bulunan Menzelet Barajı'nda 4-6 Haziran'da gerçekleştirilecek organizasyon için Kahramanmaraş Belediyesi hazırlıklara başladı. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) öncülüğündeki organizasyona Kahramanmaraş Belediyesi, Sütçü İmam Üniversitesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de destek veriyor. Belediye belirlenen yerlerde çeşme, lavabo, organizasyonu izlemeye gelenlerin geçeceği güzergâhta da yol çalışması gerçekleştirecek. Şampiyonanın yapılacağı Menzelet Barajı'nda incelemelerde bulunan Başkan Poyraz, organizasyonun sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için üzerlerine üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapacaklarını söyledi. Poyraz, "Offshore 2010 Dünya Şampiyonası'nın güzel geçmesi için elimizden geleni yapacağız. İlgili arkadaşlarımız, olması gerekenleri ve eksiklikleri tespit ederek hazırlıklara başladı. Bu organizasyon şehrimizin tanıtımı için oldukça önemli. Dünya bu organizasyonla Kahramanmaraş'ı duyacak ve tanıyacak." dedi.