Arete Sanat Galerisinde Hülya Düzenli Sergisi

Ankara Arete Sanat Galerisi'nde, Hülya Düzenli resim sergisiyle sanatseverlerle buluşacak.

Kapılarını 3 Mart'ta açan Arete Sanat Galerisi, Ankara'lı sanatseverleri yeni sanat yansımaları ile buluşturmayı sürdürüyor. Arete'nin sanat yolculuğunun yeni konuğu Hülya Düzenli oldu. 5 Mayıs'ta saat 18.30'da açılacak ve 30 Mayıs'a kadar devam edecek sergide Hülya Düzenli'nin eserleri sanatseverlerle buluşacak.
Hülya Düzenli sergi öncesi yaptığı açıklamada, uzun zamandır insan durumlarının üzerinde çalıştığını söyledi. Düzenli, "Beni yaşamın kendisi ilgilendiriyor. Yaşamın kendisi nedir? Yaşamı nasıl algılıyoruz? Bu algılama için yardımcı disiplinler neler olabilir? Sıradan insanlar olarak paylaştıklarımız arasındaki denge nedir? Doğanın bahşettikleri ile insanın ürettikleri birbirini tamamlıyor mu? İnsan kendi dışındaki insanlara tahammül edebiliyor mu? İnsan kendi dışındaki varlıklara tahammül edebiliyor mu? Ürettiklerini eşitlikçi bir şekilde paylaşabiliyor mu?" dedi.
Sanatçıyla sanatsever arasındaki bağı güçlendirmeyi ilke edinen Arete Sanat Galerisi, kaliteyi en üst noktada tutan duruşu, sanata ve sanatçıya değer veren yaklaşımı, yüksek hedefleri ve sunduğu farklı hizmetlerle Ankara sanat dünyasındaki saygın yerini şimdiden aldı.
Çok kısa sürede pek çok sanatseverin ziyaret ettiği galeri, farklı konsepti ve bünyesinde yer verdiği T-Table Cafe & Shop ile de Ankaralıları samimi, sıcak bir sanat ortamı ile buluşturuyor.