İslahiyeli öğrenciler YGS'de bir çok ili geride bıraktı

Yüksek öğretime Geçiş Sınavı ( YGS )'ında İslahiye birincileri FEM Dersanesi'nden çıktı. Yeni sınav sisteminin açıklandığı ilk günden hem birinciler ç

Yüksek öğretime Geçiş Sınavı ( YGS )'ında İslahiye birincileri FEM Dersanesi'nden çıktı. Yeni sınav sisteminin açıklandığı ilk günden hem birinciler çıkarmanın hemde kitlesel başarıyı yakalamanın heyecanını yaşadıklarını belirten FEM Dersanesi Müdürü Ramazan Dündar, bir çok ili eğitimde geride bıraktıkların söyledi.

YGS'nin bir alan sınavı olmadığını belirten Dündar, "Bu sınav bir alan sınavı değil, bu sınav her öğrencinin tüm sorulardaki başarısının ölçüldüğü bir sınavdır. FEM Dersanesi ekibi olarak yaptığımız derslerin dışındaki etüt saatlerimizle bir çok illeri geride bırakarak Türkiye 150.si çıkardık." dedi.

YGS 4'de M.Burak Doğan ile Türkiye 150.si çıkarmanın gururunu yaşadıklarını belirten Dündar, başarının tesadüf değilde ekip işi olduğunu belirtti. 35 bin nüfuslu ilçeyi eğitimde en iyi yere getireceklerinin altını çizen Dündar, "İlçedeki eğitim seviyesini en iyi yere getirmeyi amaçlıyoruz. İslahiye'de 6 dalda 6 birincilik getiren öğretmenleri ve velileri kutluyorum. Bu da göstermiş oldu ki FEM Dershanesi olarak bizi tercih edenleri geçmiş yıllarda mahcup etmediğimiz gibi bu yılda bu yarıştan alnımız ak olarak çıktık." dedi.