Ak Parti Kadın Kolları İlçelerde Kan Değişimi Gerçekleştiriyor

AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Nimet Aydemir,Teşkilat Başkanı Ayşe Akçil,Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Selma Bastem ve İlçe Sorumlusu Leman Karaca Oltu Kadın Kolları Teşkilatını Yerinde ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar

AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Nimet Aydemir,Teşkilat Başkanı Ayşe Akçil,Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Selma Bastem ve İlçe Sorumlusu Leman Karaca Oltu Kadın Kolları Teşkilatını Yerinde ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
İlçe gezileri ile ilgili açıklamalarda bulunan Aydemir, "Daha çok ilçelerde atak yapmak ve ilçelerde de kadınların başarısını,sürekliliği ve verimliliği artırmak için teşkilatlarda başkan değişimlerine giderek performansı yüksek kişileri görev başına getiriyoruz..Oltu kadın kollarında da değişim yapılarak Esra Kaplanoğlu'ilçe başkanlığına getirildi." dedi.
OLUR'DA BAŞKAN DEĞİŞİMİ
Yeni başkan Esra Kaplanoğlu'da göreve getirilmekten mutluluk duyduğunu belirterek, Otluda hanımların sorunlarını çözmek için yoğun gayret içerisinde olacaklarını kaydetti.
Daha sonra Olur ilçesine giden AK Parti Kadın Kolları üyeleri buradaki çalışmalarla ilgili bilgi aldılar. Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat'ında katıldığı toplantıda kadın kolları üyelerine belediye çalışmaları hakkında bilgi verildi.
Olur'da ise yeni kadın kolları başkan Candan Yıldırım oldu. Yıldırım, aldıkları görevin önemini bildiklerini belirterek, "Verilen görevin sorumluluğu ile çalışmalarımızı aktif şekilde devam ettireceğiz" dedi.
Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat, ilçenin hak ettiği konuma gelmesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını belirterek, ilçede alt yapı çalışmalarında önemli ivme kaydedildiğini ifade etti.
Belediye çalışmalarından övgüyle bahseden Aydemir, " Olur Belediyesi önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. İlçe şantiyeye dönüşmüş, başkanımızı kutluyoruz. Yeni kadın kolları başkanımıza da görevinde başarılar diliyoruz" dedi.
Daha sonra ilçede açılan kermesi ziyaret eden kadın kolları üyeleri, kermeste bulunan hanımlarla bir süre sohbet edip sorunları dinlediler.