'İmza otomobilleri de üç yıl içinde yollarda'

Jet Fadıl, yeni icat ettiği İstanbul'daki 'devre mülk' otelin temelini attı. Hızını alamadı; "İmza otomobilleri de üç yıl içinde yollarda" dedi

  Jet Fadıl , yeni icat ettiği İstanbul ' daki ' devre mü ; lk ' otelin temelini attı . Hızını alamadı ; ' İmza otomobilleri de ü ; ç ; yıl iç ; inde yollarda ' dedi

' Jet Fadıl ' olarak tanınan Jetpa Holding Yö ; netim Kurulu Başkanı Fadıl Akgü ; ndü ; z , Bayrampaşa ' da Caprice Gold projesiyle tekrar sahneye ç ; ıktı . Temel atma tö ; renine AK Parti Siirt ve Şırnak milletvekilleriyle Bayrampaşa Belediye Başkanı ve kaymakamı katıldı .

Fadıl Akgü ; ndü ; z , yapacağı otel projesinin piyasa değerlendirmesinin 160 milyon Euro olduğunu ifade ederek , &ldquo ; Ancak projenin ortalama 250 milyon Euro maliyeti sö ; z konusu . Proje tamamlandıktan sonra piyasa değeri 1 , 5 milyar Euro ' ya gelecek&rdquo ; dedi . İmza otomobil projesi ile ilgili soruları Fadıl Akgü ; ndü ; z , &ldquo ; Proje zaten ü ; retim aşamasında iken durdurulmuş bir projeydi . O projeyi tekrar hayata geç ; iriyoruz . Ö ; nü ; mü ; zdeki 3 yıl iç ; erisinde İmza otomobilinin ü ; retimi tamamlanmış olacak ve yollarda bu araç ; ları gö ; receğiz&rdquo ; diye cevapladı .

MEHTERANLI TEMEL ATMA

Bayrampaşa ' da inşa edilecek olan Caprice Gold otel projesinin temel atma tö ; renine , Bayrampaşa Belediye Başkanı Hü ; seyin Bü ; rge , Bayrampaşa Kaymakamı Veysel Yurdakul , AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran , AK Parti Şırnak Milletvekili Abdullah Veli Seyda , Siirt Jetpaspor Asbaşkanı ve Beşiktaşlı eski Milli Futbolcu Alpay Ö ; zalan , ç ; ok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı . Şair Ahmet Selç ; uk İlhan ' ın sunuculuğunu yaptığı tö ; ren Bayrampaşa Belediyesi Mehteran takımınıın ç ; aldığı mü ; zik eşliğinde okunan İstiklal marşının ardından başladı . Tö ; renden ö ; nce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fadıl Akgü ; ndü ; z , medyada uzun sü ; re gö ; zü ; kmediğini ancak projelerinin devam ettiğini ifade etti . Caprice Gold ' un bu projelerden biri olduğunu belirten Akgü ; ndü ; z , &ldquo ; Ben proje insanıyım . Yaklaşık 5 yıl sü ; rdü ; , otel kompleksi geliştirmek . Dü ; nyada yeni bir otel zincirinin otel ve resort karışımı bir proje tasarladık ve hayata geç ; irdik . Bu otel Caprice ' in ikinci halkası ancak , bu otel şehirde inşa edilen ilk otel . Bu proje odalarına ayrı tapu ç ; ıkarılmış ilk tapu projesi . Odalar 15 ' er gü ; nlü ; k tapular halinde yatırımcıya sunuyoruz . Devre mü ; lk tapusu ancak devre mü ; lk işletmesi değil . Devre mü ; lklerdeki gibi aidat yok . Herhangi bir masraf sö ; z konusu değil . Bu proje gayrimenkul yatırımı olarak yeni bir ü ; rü ; n&rdquo ; dedi .

264 BİN KİŞİYİ OTOMOBİL FABRİKASINDA Ç ; ALIŞTIRACAK


İmza Otomobilin nasıl olacağı ile ilgili soruya ise Akgü ; ndü ; z , &ldquo ; Otomobil benzinli , dizel olabilir . Hatta hibrit teknolojili motor bile yapabiliriz . Ö ; nemli olan pazar marka değeri . Halen 400 milyon Tü ; rk dü ; nyası bizim İmza otomobilini ç ; ıkarmamızı merakla bekliyor . Bizim eski programımız değişmedi . Siirt , Batman , Diyarbakır ve Şanlıurfa ' da fabrikaları kuracağız . İmza projesi toplam 264 bin kişinin istihdamını kapsıyor . Şu anda bize isnat edilen suç ; ların sö ; z konusu olmadığı ortada . Kaldığımız yerden devam edeceğiz . Sayın Başbakanımızın emirleri doğrultusunda sadece 8 binleri değil , 80 binleri , 800 binleri iş sahibi yapmak iç ; in yola ç ; ıktık . Ve yolumuza devam edeceğiz . Bundan sonra umarım beni daha ç ; ok kü ; rsü ; lerde gö ; rme imkanı olur da o kadar ç ; ok tozlu raflarda projemiz var ki , Doğu ve Gü ; neydoğu Anadolu Bö ; lgesi ' nde kurulacak İmza otomobil fabrikasının ç ; alışmalarını da son hızla yü ; rü ; tü ; yoruz . Sayın Başbakanımıza da mü ; jde 260 bin kişiye iş istihdamı sağlayacak proje de yolda geliyor&rdquo ; dedi .

2012 yılında bitirileceği sö ; ylenen Caprice Gold Otel iç ; in Bayrampaşa Belediyesi ' nden , Forum İstanbul ile eski Bayrampaşa Cezaevi arasında kalan 26 bin metrekarelik arazi 49 yıllığına kiralandı .


Kaynak : Vatan