Alp Oğuz'da Mezuniyet Sevinci

Aliağa Alp Oğuz Anadolu Lisesi 9

Alp Oğuz'da Mezuniyet Sevinci
Aliağa Alp Oğuz Anadolu Lisesi 9. kez mezun vermenin mutluluğunu yaşadı. Belediye Açıkhava Tiyatrosunda yapılan kep törenine okulun kurucusu Belediye Başkanı Turgut Oğuz eşi Emine Oğuz ile birlikte katıldı. Başkan Oğuz ve Eşi Emine Oğuz, bu dönem 127 mezun veren okulun kep töreninde öğrencilerin aileleri ile birlikte mezuniyet coşkusu yaşadı.
BAŞKAN OĞUZ; "HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUM"
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından öğrencilerin tek tek sahneye davet edilmesiyle başlayan kep töreninde Okul Müdürü Handan Odabaşı gecenin anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaparken Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yılmaz başkan Oğuz'a ilçeye kazandırdığı okul nedeniyle teşekkür etti. Başkan Oğuz; "Hepinizle gurur duyuyorum. Gördüğüm bu tablo beni gerçekten çok duygulandırdı ve mutlu etti. Bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun" dedi.
OKUL BİRİCİSİ BİHTER ŞEN
Öğrencilere okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verilirken okulu üçüncü olarak bitiren Bilge Candan Yılmaz'ın plaketini Başkan Oğuz'un eşi Emine Oğuz, ikinci bitiren Gözde Buhur'un plaketini Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yılmaz verirken okul biricisi Bihter Şen'in plaketini Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz verdi.