MÜSİAD, ABD'ye çıkarma yapmaya hazırlanıyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve beraberindeki 70'i aşkın üye işadamı 1 – 8 Haziran 2010 tarihlerin

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve beraberindeki 70'i aşkın üye işadamı 1 – 8 Haziran 2010 tarihlerinde resmi ve ikili iş görüşmeleri için yapmak için ABD'ye gidiyor.

ABD'nin önde gelen think tank kuruluşlarıyla temaslarda bulunacak olan heyet, Washington Büyükelçisi Namık Tan ile 'Türk işadamlarının ABD'de ticari faaliyetlerini arttırması için yapılması gerekenler' konulu bir görüşme yapacak. Ziyaret dahilinde MÜSİAD'ın ABD irtibat noktası olarak hizmet verecek olan ATCOM'un Philadelphia Merkez Binasının yanı sıra, New Haven Paterson ve Boston'daki temsilciliklerinin açılışları gerçekleştirilecek.

Akademisyenlerle de bir araya gelecek olan 70 kişiden oluşan MÜSİAD heyeti, 'Global Kriz'in etkileri' başlıklı bir toplantıya katılacak. Ayrıca Rutgers Üniversitesi ve Rowan Üniversitesi'nde planlanan bir dizi programla Amerikalı işadamları ile ikili iş görüşmelere imza atacak.