Kayserigaz'ın Eğitime Katkısı Sürüyor

Kayserigaz, sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitime katkısını sürdürüyor.

Kayserigaz'ın Eğitime Katkısı Sürüyor
Teknolojik desteğe ihtiyacı olan okullar arasından belirlenen Mahzemin kasabasındaki ilköğretim okuluna 2008 yılında bilgisayar laboratuarı kuran Kayserigaz, bu laboratuarın kurulmasının ardından internet kullanımı için gerekli olan donanımın sağlanmasına da yardımcı oldu.
Öte yandan, Kayserigaz aracılığı ile Özel Yılmaz Akansu İlköğretim Okulu ve Mahzemin ilköğretim okulu kardeş okul oldu. Bu kapsamda Yılmaz Akansu Koleji öğrencileri, okullarında düzenlediği kermesten elde edilen geliri ile kardeş okul öğrencilerine hediyeler aldı.
Mahzemin İlköğretim Okulu Müdürü Ejder Kaya, anlamlı bir etkinliği düzenleyen Yılmaz Akansu İlköğretim Okulu'nun öğrenci, veli ve öğretmenlerine ve Kayserigaz'a teşekkür ettiklerini söyleyerek,. bu tür olayların yardımlaşmayı, kardeşliği, duyarlılığı artırıcı örnek davranışlar olduğunu ifade etti.
Özel Yılmaz Akansu İlköğretim Okulu Müdürü Hüsamettin Demirel ise, "Öğrencilerimize öğretimin yanı sıra hayatın gerçeklerini gösterme adına bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Öğrencilerimizin paylaşma, kardeşlik gibi duyguları erken yaşta öğrenmesinin ve bunu hayatlarında uygulamasının yadsınamayacak davranış olduğunu biliyoruz" dedi.
Kayserigaz Bilgi Teknolojileri Müdürü Mehmet Ensari ise iki okulun kardeş okul olmasına vesile oldukları için duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Kayserigaz çok farklı sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlamaya devam edecektir" dedi.