Trabzonspor'da transferde hata yapmak istemiyor

Transferde gündemine aldığı isimlerle henüz anlaşmaya varamayan Trabzonspor, Wisla Krakow'un 31 yaşındaki Polonyalı oyuncu Arkadiusz Glowacki'in kulüb

Transferde gündemine aldığı isimlerle henüz anlaşmaya varamayan Trabzonspor, Wisla Krakow'un 31 yaşındaki Polonyalı oyuncu Arkadiusz Glowacki'in kulübünden, bonservisi elinde olan forvet Panteliç'in ise kendisinden haber bekliyor.

Bordo-mavililerin daha önce yapılan görüşmelerde Glowacki ile yaptığı görüşmeler olumlu geçmiş, bonservisi elinde Panteliç'in yüksek fiyat istemesinden dolayı da görüşmeler uzamıştı. Her iki futbolcuyla ilgili görüşmeleri sürdürün Karadeniz temsilcisi, yaptığı tekliflere gelecek cevabı bekliyor.

Bu arada, Trabzonspor'un gündemine aldığı Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Semih konusunda da sarı-lacivertli kulübün tavrına göre hareket etmeyi planlıyor.

Öte yandan, bordo-mavililerin takımda düşünmediği Namibyalı futbolcu Razundara Tjikuzu'ya ise Manisaspor talip olduğu bildirildi.

Kulüp Başkan Sadri Şener, transferde hata yapmamak için titiz davrandıklarını söyledi. Transfer gündeminin planladıkları gibi gittiğini belirten Şener, belirledikleri isimlerle görüşmelerin sürdüğüne işaret etti.

Resmi transfer döneminin başlamasına zaman olduğunu hatırlatan Şener, ihtiyaç duyulan takviyelerin yapılacağını dile getirdi. Şener, bordo-mavili taraftarlardan da kombine kart ve kulüp ürünlerini alarak takıma destek olmalarını istedi.