Manga grubu 14. sırada sahneye çıkacak

Norveç'in başkenti Oslo'da yapılan 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda büyük gün geldi çattı.İşte Eurovision Şarkı Yarışması ve temsilcimiz Manga.Eurovision yarışmasını TRT 1'den canlı izleyin.

Manga grubu 14. sırada sahneye çıkacak
Ülkelerin 1 yıllık uzun hazırlık süreci sonunda Norveç'in başkenti Oslo'da başlayan Eurovision 2010 maratonu bu akşam sona eriyor. maNga'nın 14. sırada yarışacağı final TRT 1, TRT Müzik, TRT Avaz ve TRT HD kanallarında 22:00'da ekrana taşınacak. Finalde Türkiye'yi “We could Be The Same" adlı parçayla temsil edecek Manga, 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nın tek rock grubu.

KIRIK KASKET İLE PROVA YAPTI

Manga ile birlikte dans eden Natalie Marablle, 1. final provasına kırık kasketi ile katıldı.

Kasketini çıkarırken düşmemesi için özen gösteren Natalie, performansta zorluk çekti.

Kasket olayının dışında herhangi bir sorun yaşamadan final provasını tamamlayan 1. finalin tek grubu Manga, çok iyi bir performans sergiledi.

Bu akşam TSİ 22.00;de yapılacak olan finalde Manga 14. sırada sahneye çıkacak.

Sırasıyla Azerbaycan, İspanya, ev sahibi Norveç, Moldova, Kıbrıs Rum Kesimi, Bosna Hersek, Belçika, Sırbistan, Beyaz Rusya, İrlanda, Yunanistan, İngitere, Gürcistan, Türkiye, Arnavutluk, İzlanda, Ukrayna, Fransa, Romanya, Rusya, Ermenistan, Almanya, Portekiz, İsrail ve Danimarka sahne alacak.

Finalde 10 ülkeyi bayan, 11 ülkeyi erkek, 2 ülkeyi de karma sanatçılar temsil edecek, Manga, sahneye çıkan tek rock grubu olacak.

Manga grubu 14. sırada sahneye çıkacak

EUROVISION'A ÖZEL HD YAYIN

Bu gece yapılacak 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nı TRT "high definition" olarak yayınlayacağını duyurdu.

FİNALDE YARIŞACAK ÜLKELER

Türkiye'yi "We Could Be The Same" adlı parçasıyla temsil eden Manga grubuyla birlikte finale yükselen diğer ülkeler:

-Gürcistan, Ukrayna, Kıbrıs Rum Kesimi, İsrail, İrlanda, Azerbaycan, Romanya, Ermenistan Danimarka, Arnavutluk, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna-Hersek, İzlanda, Moldova, Portekiz, Rusya, Sırbistan ve Yunanistan.

Ev sahibi Norveç ile birlikte Almanya, İngiltere, İspanya ve Fransa da finale doğrudan katılacak ülkeler.