İnşaat mühendisleri yeteneklerini sahnede sergiledi

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser büyük ilgi gördü. Programda sahne alan Belkıs Özener seyi

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser büyük ilgi gördü. Programda sahne alan Belkıs Özener seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu Remzi Çelikyay'ın şefliğinde Tayyare Kültür Merkezi'nde Yeşil Çam filmlerinde seslendirilen Türk Sanat Müziği şarkılarından oluşan 'Boş Çerçeve' konseptli 700 kişilik katılımla konser gerçekleştirdi. İMO Bursa Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun bir yıldır üzerinde çalıştığı konsere mühendis ve mimarlar aileleri ile büyük ilgi gösterdi. Programda bestekâr İsmet Nedim'in şarkılarını seslendiren Belkıs Özener de sahne aldı.

Konserin birinci bölümünde sahne alan solistler Yeşilçam filmlerinde seslendirilen ve aralarında "Aşkımla Oynama Kumar Değildir", "Kalbimi Kıra Kıra", "Kıskanırım Seni Ben" gibi 14 şarkıyı yorumladı.

İkinci bölümde ise Belkıs Özener oğlu Bartın Özener ile birlikte sahneye çıkarak "Boş Kalan Çerçeve", "Adını Anmayacağım", "Oyun Bitti" gibi Yeşilçam filmlerine seslendirilen birçok şarkıyı seyircilerin arasında söyledi. Özener, konseri dinleyicilerle birlikte okuduğu Zeki Müren'in "Şimdi Uzaklardasın" şarkısıyla noktaladı.

Konserin sonunda İMO Bursa Şubesi Başkanı Necati Şahin, Belkıs Özner'e teşekkür plaketi takdim etti. Şahin, yaptığı konuşmada bir yıllık bir çalışma sonunda konserin icra edildiğini ifade ederek, koro şefi Remzi Çelikyay'ın rüyasını gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.