Eurovision 2010 Şarkı Yarışması'nda Manga 14.sırada sahne alacak

Eurovision 2010 Şarkı Yarışması'nda Manga adını finale yazdırdı.Oslo'da düzenlenen 55. Eurovision Şarkı Yarışmasında ülkemizi temsil eden Manga adını finale yazdırdı.Temsilcimiz Manga finalde,We Could Be The Same ile 14. sırada sahneye çıkacak.Eurovision yarışmasını TRT 1'den canlı izleyin.

Eurovision 2010 Şarkı Yarışması'nda Manga 14.sırada sahne alacak
Eurovision 2010 Şarkı Yarışması'nda Manga adını finale yazdırdı.Oslo'da düzenlenen 55. Eurovision Şarkı Yarışmasında ülkemizi temsil eden Manga adını finale yazdırdı.Temsilcimiz Manga finalde,We Could Be The Same ile 14. sırada sahneye çıkacak

Norveç’in Oslo kentinde düzenlenen 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda bu akşamnefesler tutulacak. ÜlkemiziWe Could Be The Same adlı parçalarıyla temsil eden, yarışmadaki tek rock grubuManga, Oslo Telenor Arena’da 14. sırada sahneye çıkacak. Yarı final elemelerindeki performanslarıyla beğeni toplayan Manga, Meltem Ersan ve Bülent Özveren’in anlatımıyla saat 22.00’de TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak finalde de özel bir gösteriyle performanslarını sergileyecek.Norveç’in başkenti Oslo’da bugün yapılacak 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek Manga grubu, 14’üncü sırada sahneye çıkacak.

55. Eurovision Şarkı Yarışması’nın yarı finalinde yarışan Manga grubu, finale yükselen diğer ülkelerin temsilcileriyle birlikte basın toplantısına katıldı.Basın toplantısına bas gitarist Cem Bahtiyar ile birlikte katılan vokalist Ferman Akgül, kendilerine oy veren herkese teşekkür ederek, çok mutlu olduklarını söyledi.
Finalde sahneye çıkacakları sıra için yapılan kurada da Ferman Akgül, 14 numarayı çekti.Türkiye’yi "We Could Be The Same" adlı parçasıyla temsil eden Manga grubuyla birlikte finale yükselen diğer ülkeler, Gürcistan, Ukrayna, Kıbrıs Rum Kesimi, İsrail, İrlanda, Azerbaycan, Romanya, Ermenistan ve Danimarka oldu.

MANGA İÇİN NE YAPABİLİRİZ

Ülkemizi temsil eden Manga grubuna Türkiye'den oy gönderilemiyor. Ancak yarışmada en başarısız bulduğunuz ülkeye oy göndererek güçlü rakiplemizi egale edebilirsiniz.Türkiye dışından ise Manga'yı desteklemek isteyenler, birinci sırada sahne alacak Azerbaycan'ın performansı başlar başlamaz oylama sistemi açılacağı için Türkiye'ye oy göndermeye başlayabilirler.

Eurovision şarkı yarışmasını yayınlayan resmi televizyon kanalından yarışmayı izleyip, oylamaya bu TV kanalında belirtilen SMS ve telefon numaralarını kullanarak katılınması gerekiyor. Ve herkesin toplam 20 defa oy verme hakkı bulunuyor.Bu yıl ilk kez yarı final gecesinde de uygulanan oylama sistemindeki değişiklik final gecesinde de uygulanıyor.

MANGA 14. SIRADA YARIŞACAK

Ülkemizi temsil eden Manga grubu da yarışmada 14. sırada yarışacak. TRT ekranlarından saat 22.00'da yayınlanacak 55. Eurovision şarkı yarışmasında desteklediğiniz ülkeye oy göndermek için 1514'e SMS göndermek gerekiyor.

İŞTE ÜLKE SIRALAMASI

1.Azerbaycan
2.İspanya
3.Norveç
4.Moldova
5.Kıbrıs Rum Kesimi
6.Bosna
7.Belçika
8.Sırbistan
9.Beyaz Rusya
10.İrlanda
11.Yunanistan
12.İngiltere
13.Gürcistan
14.Türkiye
15.Arnavutluk
16.İzlanda
17.Ukrayna
18.Fransa
19.Romanya
20.Rusya
21.Ermenistan
22.Almanya
23.Portekiz
24.İsrail
25.Danimarka

MANGA'YI ZORLUYACAK RAKİPLER:

Azerbaycan
Ermenistan
Ukrayna