Bursaspor yönetimi şampiyonluk kupası ile Anıtkabir'i ziyaret etti

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Bursaspor yönetimi şampiyonluk kupası ile Anıtkabir'i ziyaret etti.

Bursaspor yönetimi ve bir gr

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Bursaspor yönetimi şampiyonluk kupası ile Anıtkabir'i ziyaret etti.

Bursaspor yönetimi ve bir grup taraftar saat 12.00 sıralarında Ankara'ya geldi. Otobüsle Başkent'te gelen Bursaspor yönetimi polis korteji eşliğinde Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyarete Bursaspor İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı, bazı yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Anıtkabir önünde toplanan ve renkli görüntüler oluşturan yönetim üyeleri ve taraftarlar, şampiyonluk kupası ile Atatürk'ün huzuruna çıktı. Bursaspor İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı burada Atatürk mozalesine çelenk koydu. Saygı duruşunun ardından Bursasporlular, şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Özkıyıcı daha sonra Anıtkabir özel defterini imzaladı. Özkıyıcı, deftere; "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olma sorumluluğunun bir ömür boyu omuzlarımızda sana layık bir şekilde taşımaya manevi huzurunda söz veriyoruz" ifadelerini içeren not yazdı.

Taraftar ve yönetim daha sonra Bursaspor otobüsü önünde şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Bazı taraftalar da, "Başkent'in burada başka dostu yok" şeklinde slogan attı.