Alaşehir'de Ahmet Şafak Konseri

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen konserde sahne alan ünlü sanartçı Ahmet Şafak, türküleriyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Alaşehir'de Ahmet Şafak Konseri
Atatürk Stadı'nda düzenlenen konsere Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş, Killik Belediye Başkanı Halil Kara, MHP İlçe Başkanı Akif Ceylan, Manisa il ve ilçeleri ülkü ocakları başkanları ve Ahmet Şafak hayranları katıldı. Konser öncesi açıklama yapan Başkan Kadir Daş, "Ülkücüler ülkücü doğar, ülkücü ölür. Ülkücünün eskisi yenisi olmaz. Biz bu ilkeyle Alaşehir tarihinde ilk kez üst üste 3 kez belediye başkanlığını kazandık. Önümüzdeki dönem hedefimiz tek başımıza iktidar olmaktır" dedi. Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Öztürk, 'Bir Hilal Uğruna' adlı konserimizle ülkücüler arasında sosyal ve kültürel bağların pekiştirilmesini amaçladık. Bu tür sosyal etkinliklerimiz sürecek" dedi.
Alparslan Türkeş ve Devlet Bahçeli ile ilgili slayt gösteriminin ardından sahneye çıkan Ahmet Şafak, "Yalnız Kurt", "Adam Gibi Adam", "Sarıkamış", "Beyler Size Bu Vatan Neyledi" gibi söylediği birbirinden güzel sevilen parçalarıyla büyük alkış topladı.