Vali Yusuf Güner: Göbekli çalışan istemiyorum
Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Sivil Savunma İl Müdürlüğü'nü denetledi. Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Vali Güner, yardımcısı Fethi
Telsiz konusunda daha hassas olunmasını isteyen Vali Güner, "Allah göstermesin deprem anında telefonların kesilmesi ile birlikte telsiz çok önemlidir. Bunun için de telsizlerimizin daha çok kuvvetlendirilmesi gereklidir. Bu konuda çalışmalarınızı yapın." uyarısında bulundu.
Valilik olarak yeni bir yapılanmaya gidildiğini de belirten Vali Güner, "İl Afet Acil Durum Müdürlükleri kuruluyor. Gerek binamız olsun, gerekse personelimizin kaynaşması olsun yeni bir yapılanma olduğu için oluşum aşamasında özel idare binamızda gerekli yapılanma çalışmalarımızı yapıyoruz. Telsiz sistemimiz en üst düzeyde olmalıdır, tesislerimizi artırmalıyız." diye konuştu.
